U bent hier:

Accessoires voor slimme verlichting

Losse accessoires om uw slimme verlichting nog completer te maken.

Bedieningen voor slimme verlichting

U heeft de keuze uit 3 verschillende type bedieningen om delampen mee te bedienen:

  • Bedieningen voor RGBW, RGBWW en Dual White
  • Bedieningen voor 1 tot wel 8 zones
  • Bedieningen voor in de hand, via de App of voor montage aan de wand

Met een afstandsbediening of paneel kunt u de Wifi lampen aan-en uitschakelen, dimmen, verschillende kleuren instellen, specifieke programma’safspelen en verschillende zones bedienen. Bijkomend voordeel van hetaanschaffen van een afstandsbediening is dat u de lampen ten alle tijden kanbedienen, dus ook wanneer uw Wifi kanaal een storing ervaart of wanneer uwtelefoon leeg is en de App dus niet gebruikt kan worden. 

Led strip controllers voor slimme verlichting

U heeft ten alle tijden een controller nodig bij uw slimmeverlichting aangezien deze de communicatie tussen bediening en led stripregelt. Bij onze complete sets en afstandsbediening sets zit decontroller er al standaard bij.

Alle Milight Wifi lampen zijn al voorzien van een geïntegreerdecontroller, deze zit in de lamp zelf. Bij een led strip is er geen ruimte om decontroller ongezien weg te werken. Om die reden bieden we losse led stripcontrollers aan die specifiek ontworpen zijn om de verbinding tussen bedieningof Wifi module te maken. 

Led strip profielen

Onze aluminium led strip zijn perfect om losse led verlichtingin het zicht moet installeren. De diffuse, frosted (transparante) afwerking vande afdekkap zorgt voor een mooi egaal en diffuus licht.