U bent hier:

INNR BUITENVERLICHTING

Slimme led verlichting is niet alleen voor binnen, maar ook zeer handig voor buiten. U kunt namelijk via uw luie stoel iedere slimme buitenlamp bedienen, zodat u niet eens meer hoeft op te staan om op een knop te drukken.

  • Innr buitenverlichting te bedienen met Philips Hue
  • Voordelig alternatief voor Hue verlichting
  • Vergelijkbaar met White & Color van Hue
  • Tevens compatible met Amazon Alexa, Google Assistant en Ikea Trädfri

INNR BUITENVERLICHTING

Slimme buitenverlichting van Innr

Philips Hue heeft naast binnenverlichting ook slimme led verlichting voor buiten. Toch zit er een groot nadeel aan. De prijs is erg hoog en het bedrag loopt dan al snel op als u bijvoorbeeld meerdere prikspots voor buiten nodig heeft. Innr slimme verlichting is een zeer goed alternatief als u op zoek bent naar een slimme buiten led lamp. De kwaliteit van Innr is vergelijkbaar met die van Hue, terwijl de prijs veel aantrekkelijker is. Ook voor slimme buiten ledstrips bent u bij Innr aan het goede adres. Met de app van de hierboven genoemde domotica systemen kunt u namelijk de slimme Innr buitenverlichting bedienen. Het is ook mogelijk om de buitenverlichting met de Innr afstandsbediening te bedienen, zodat u geen app nodig heeft.

De White & Color slimme buitenverlichting van Innr kan iedere kleur en wit tint creëren. Met de tuinspots kunt prachtige lichteffecten creëren bij bomen of andere voorwerpen die u graag wilt uitlichten. Heeft u met 3 tuinspots toch niet genoeg? Geen zorgen, u kunt naast de set van 3 ook een enkele slimme tuinspot bestellen. De buiten ledstrips zijn beschikbaar in de lengtes van 2 en 4 meter. De slimme tuinspots hebben een IP65 bescherming en de buiten ledstrips hebben een IP67 bescherming. Dit betekent dat de verlichting waterdicht is en dat u zich tijdens een regenbui geen zorgen hoeft te maken. Er zijn verlengkabels om de afstand tussen de tuinspot en stopcontact te vergroten. Deze zijn beschikbaar in de lengtes 2 en 5 meter.