U bent hier:

INNR LEDSTRIPS

Ledstrips zijn niet alleen te besturen via een dimmer, maar er zijn ook slimme ledstrips die u eenvoudig kunt bedienen via de app. U kunt namelijk via uw luie stoel iedere slimme buitenlamp bedienen, zodat u niet eens meer op hoeft te staan om op een knop te drukken.

  • Innr ledstrips te bedienen met Philips Hue
  • Voordelig alternatief voor Hue verlichting
  • Vergelijkbaar met White & Color van Hue
  • Tevens compatible met Amazon Alexa, Google Assistant en Ikea Trädfri

INNR LEDSTRIPS

Slimme ledstrips van Innr

Het is algemeen bekend dat u een hoge prijs betaalt voor Hue ledstrips. WifilampKoning heeft daarom Innr in het assortiment opgenomen. De kwaliteit van Innr is vergelijkbaar met die van Hue, terwijl de prijs veel aantrekkelijker is. Voor binnen heeft u de keuze uit de 2 en 4 meter lengtes. Ook voor slimme buiten ledstrips bent u bij Innr aan het goede adres. Deze strips hebben een IP67 bescherming, wat betekent dat de ledstrips compleet waterdicht zijn. Met de app van de hierboven genoemde domotica systemen kunt u namelijk de slimme Innr ledstrips bedienen. Het is ook mogelijk om de ledstrips met de Innr afstandsbediening te bedienen, zodat u geen app nodig heeft.

De White & Color slimme ledstrips van Innr kunnen iedere kleur en wit tint creëren. Ze zijn dus op allerlei plaatsen toe te passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onder uw keukenkastjes, in combinatie met koud wit licht? Dit zorgt ervoor dat u goed kunt zien wat u aan het doen bent in de keuken. Wilt u graag later op de avond een gezellige sfeer creëren? Verander dan eenvoudig de kleur via de app of afstandsbediening.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur