U bent hier:

INNR SPOTS EN LAMPEN

Slimme led verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer mensen zien de multifunctionaliteit en het gemak van deze slimme lampen. Innr is één van de merken die een kwalitatief goed en gevarieerd smart lightning assortiment heeft.

  • Innr slimme spots en lampen zijn te bedienen met Philips Hue
  • Voordelig alternatief voor Hue verlichting
  • Keuze uit E27 en GU10 fittingen
  • Vergelijkbaar met White & Color van Hue
  • Tevens aan te sturen met Amazon Alexa, Google Assistant en Ikea Trädfri

INNR SPOTS EN LAMPEN

Slimme led lampen en spots van Innr

Het is bekend dat Hue kwalitatief goede lampen heeft. Toch zit er een groot nadeel aan. De prijs is relatief hoog en het bedrag loopt dan al snel op als u meerdere lampen of spots nodig heeft. Innr slimme verlichting is een zeer goed alternatief als u op zoek bent naar een slimme E27 of GU10 led lamp. De kwaliteit van Innr is vergelijkbaar met die van Hue, terwijl de prijs veel aantrekkelijker is. Ook voor slimme inbouwspots bent u bij Innr aan het goede adres. Met de app van de hierboven genoemde domotica systemen kunt u namelijk de slimme Innr lampen bedienen. Het is ook mogelijk om de lampen met de Innr afstandsbediening te bedienen, zodat u geen app nodig heeft.

De White & Color slimme verlichting van Innr kan iedere kleur en wit tint creëren. U kunt zelf dan wel nagaan hoeveel mogelijkheden dit geeft. Naast de standaard GU10 en E27 lampen heeft WifilampKoning ook een prachtige filament led lamp met E27 fitting van Innr. Deze lamp heeft exact de look van een retro gloeilamp, inclusief het warm witte licht, maar heeft de voordelen van een standaard led lamp. De slimme GU10 en E27 lampen hebben een IP20 bescherming, wat betekent dat de lampen stofdicht zijn.

+3173-7041100
We zijn bereikbaar op:
Ma t/m Vrij: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur