Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Mi light Zigbee
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Merken

Steeds meer mensen stappen over van traditionele naar slimme verlichting. Slimme verlichting maakt het mogelijk om alle slimme lampen, spots en led strips op afstand te besturen. Om dit mogelijk te maken, moet de slimme verlichting communiceren met een ontvanger. Er zijn allerlei soorten draadloze systemen beschikbaar tegenwoordig, wij voeren vier merken waarvan wij weten dat ze goede kwaliteit producten en systemen waarborgen. 

 • Gledopto (Zigbee)
 • Milight MiBoxer
 • Yeelight


  Gledopto biedt betaalbaar alternatief voor de bekende merken

  Bij de grote slimme verlichtingssystemen heeft u keuze uit een ruim assortiment slimme lampen en spot. Toch hebben deze systemen een groot nadeel: de relatief hoge prijs. Gledopto biedt een zeer goed en betaalbaar alternatief. Deze slimme led lampen, led strips en spots zijn compatible en hebben een vergelijkbare kwaliteit. Het protocol waar Gledopto gebruik van maakt is Zigbee, een inmiddels wereldwijd bekend systeem.

  Zigbee

  Slimme lampen en spots van Gledopto zijn voorzien van een geïntegreerde Zigbee controller. Dit houdt in dat u deze verlichting o.a. met de bekende licht apps kunt bedienen zonder dat er een controller/ontvanger nodig is die er tussen geplaatst zou moeten worden. Enkel voor het aansturen van onze Zigbee led strips heeft u een aparte Zigbee controller nodig. Bij onze complete sets wordt deze er overigens gewoon bij geleverd. Zigbee werkt naast IKEA Tradfri, Osram Lightify en Smart Life ook geweldig samen met Amazon Alexa en Google Assistant. 

  Milight

  Milight MiBoxer – ookwel Mi Light genoemd – is een ander domotica systeem waar we al jaren een breed assortiment van aanbieden op WifilampKoning. En dat doen we niet voor niets, het is een systeem met een breed assortiment aan slimme verlichting voor zowel binnen als buitenverlichting. Alle slimme lampen, spots en led strips zijn te bedienen via de gratis Milight app en via diverse dimmers en afstandsbedieningen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte optie om met slimme verlichting aan de slag te gaan. Net zoals bij de Gledopto smart lights voorziet ook Milight alle lampen en spots van een geïntegreerde controller (op de led strips na). Het Milight systeem werkt vervolgens via WIFI, middels de meegeleverde MiBoxer Wifi module zorgt de ontvanger voor een 2.4GHz signaal zodat al uw WIFI lampen met de module kunnen communiceren en dus aangestuurd kunnen worden op afstand.

  Yeelight

  Het assortiment van Yeelight biedt een prima plek om te starten met slimme verlichting en is wederom een mooi alternatief voor de populaire slimme producten. Een opvallende eigenschap van een groot deel van het Yeelight assortiment is dat deze communiceren met de Apple Homekit. Buiten dat werkt het assortiment ook met Amazon Alexa en Google Assistant. In ons Yeelight assortiment vindt u vele slimme oplossingen als het gaat om verlichting. Zo bieden we Yeelight plafondlampen, nachtlampjes, led strips, bureaulampen, etc. Een compleet slim verlichting assortiment dus. Tot slot een unieke eigenschap van dit slimme systeem is dat Yeelight een eigen app heeft waarvoor geen hub nodig is. Dit is bij bijvoorbeeld Zigbee, Google en Amazon wel het geval maar voor Yeelight dus niet nodig. Dat scheelt weer, kortom, een compleet smart systeem!

  +3173-7041103
  Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
  Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
  Zondag van 12.00 tot 17.00 uur