Nu besteld, morgen in huis!
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Product vergelijk
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Gledopto

Gledopto is een betrouwbaar merk op het gebied van slimme Zigbee lampen en verlichting. Gledopto verlichting is een voordelige optie om uw huidige slimme lichtnetwerk uit te breiden met Zigbee led strips, led lampen en ledspots.

 • Gledopto slimme verlichting
 • Werkt met IKEA Tradfri, Osram Lightify en Tuya Smart Life
 • Voordelig en betrouwbaar alternatief
 • Compatible met domotica systeem van Google Assistant en Amazon Alexa

Wat is Gledopto?

Gledopto merk

Gledopto heeft zich bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van slimme lampen, spots, controllers en accessoires die vaak moeiteloos geïntegreerd kunnen worden met de slimme netwerken van andere aanbieders en merken. De filosofie van Gledopto is gebaseerd op het uitbreiden en ondersteunen van bestaande slimme lichtnetwerken.

Zo heeft Gledopto zich ook gepositioneerd als een voordelig alternatief voor de duurdere merken. Het assortiment slimme lampen en spots kan dan ook “gewoon” bediend worden met uw favoriete app. Zo maakt u gebruik van het populaire en veelzijdige Zigbee netwerk en houdt u de kosten zo laag mogelijk. Het feit dat Gledopto op het Zigbee protocol werkt, is één van de grote pluspunten van het merk.

Bovendien werken de Gledopto producten ook perfect samen met de domotica systemen van bijvoorbeeld Google Assistant en Amazon Alexa, zodat ze spraakgestuurd bediend kunnen worden. Zo is de smart verlichting van Gledopto niet alleen per app te besturen, maar zijn er dus meerdere opties.

Gledopto werkt met Zigbee protocol

Gledopto werkt met Zigbee, één van de meest populaire communicatieprotocollen van dit moment. Heeft u momenteel een netwerk dat ook gebaseerd is op dit protocol, dan heeft u wellicht ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de slimme verlichting van Gledopto.

Omdat Gledopto vooral gericht is op het ondersteunen van populaire smart home systemen, is er geen aparte hub beschikbaar. Om de verlichting te bedienen koppelt u deze daarom eerst aan de huidige hub, zoals bijvoorbeeld die van IKEA Tradfri of Smart Life. Vervolgens kunt u met de app de verlichting instellen en dimmen en gebruik maken van de slimme functionaliteiten.

Gledopto slimme lampen en spotjes

WifilampKoning heeft een breed assortiment aan voordelige Gledopto binnenverlichting. We hebben losse LED lampen en LED spotjes van Gledopto beschikbaar voor de populaire standaard fittingen. Voor de slimme lampen zijn dit de Gledopto E14 en E27 fitting en voor de slimme spotjes zijn dit de Gledopto MR16 fitting en de GU10 fitting. Ook hebben we losse led filament lampjes van Gledopto beschikbaar.

Gledopto smart ledstrips voor binnen en buiten

Naast losse led lampen en spotjes hebben we Gledopto led strips beschikbaar, die ook te bedienen en te dimmen zijn met uw favoriete verlichtings app. Bij het bestellen van deze smart ledstrips krijgt u de keuze uit verschillende varianten van de strip. Wanneer u een ledstrip buiten wilt gebruiken, kiest u dan voor de strips die beter bestendig zijn tegen vocht en regen. Deze waterdichte strips hebben een IP65 of een IP67 bescherming.

Gledopto slimme buitenverlichting

Gledopto buitenverlichting komt in veel verschillende soorten: van slimme wandlampen tot spots en schijnwerpers. We hebben veel Gledopto tuinlampen beschikbaar, in verschillende stijlen. Zo heeft u een goede kans dat u ook voor uw tuin de perfecte slimme buitenlampen kan vinden.

Gledopto slimme spot
+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur