Nu besteld, morgen in huis!
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur

Volledige sets dimbare led lampen met afstandsbediening

Een slimme Wifi led lamp gecombineerd met een afstandsbediening op radiosignaal (2.4 GHz). WifilampKoning heeft voor u een groot aantal sets samengesteld. U heeft hierbij de keuze uit:

 • een x aantal Milight LED lampen
 • een passende afstandsbediening

Los van deze set is het ook mogelijk een losse Wifi module aan te schaffen, zodat u de lampen tevens met de gratis Milight App kunt bedienen.

Sorteren op
Foto's van klanten

Handige Milight Slimme lamp sets

WifilampKoning biedt kant & klare led lamp sets aan met een afstandsbediening. U heeft hierbij de keuze uit enerzijds het aantal lampen dat u aanschaft en anderzijds de afstandsbediening welke u in uw set wenst. Deze sets kunt u uiteraard uitbreiden met een onbeperkt aantal lampen, ongeacht de fitting. De led lampen zijn voorzien van een geïntegreerde controller, waardoor u ze eenvoudig kunt koppelen aan diverse zones. Per afstandsbediening kunt u de lampen verdelen over maximaal 4 zones. Het is ook mogelijk de set uit te breiden met een Wifi module waardoor de slimme verlichting niet alleen per fysieke afstandsbediening kunt bedienen, maar ook met de Milight App.

Afstandsbedieningen

Per kant en klare set heeft u de keuze uit diverse afstandsbedieningen. U kunt kiezen voor een wandpaneel of bijvoorbeeld voor een afstandsbediening met 'touch' bediening of met drukknoppen. Natuurlijk bieden wij alleen afstandsbedieningen aan die geschikt zijn voor de set. Zo zullen de RGBW sets altijd beschikken over een afstandsbediening met een kleurencirkel, die u voor Dual White lampen niet nodig heeft. Wilt u meer weten over de verschillende kleurbenamingen, lees dan onze blog "RGB, RGBW, RGBWW en Dual White". Heeft u specifieke vragen over de bediening van uw Wifi verlichting, bekijk dan onze pagina met veel gestelde vragen.

Aantal led lampen

Standaard bieden wij de sets aan met 1 t/m 8 led lampen, maar het is mogelijk om een onbeperkt aantal lampen te bestellen én te koppelen aan uw afstandsbediening. In het geval u grotere aantallen wenst aan te schaffen, raden wij u aan ook zeker even onze Losse led lampen te bekijken. Daar geven wij namelijk een staffelkorting bij grotere afnames. We bieden de meest voorkomende lampen aan, zoals inbouwspots en E27 lampen.

Onbeperkt uit te breiden

Milight Wifi led verlichting is eigenlijk onbeperkt uit te breiden met Wifi lampen, maar ook met de bediening. Ledverlichting is zowel beschikbaar voor binnen als buiten of maak eens een combinatie met een led strip. Led lampen zijn functioneel, maar kunnen ook zeker de sfeer bepalen. Naast het uitbreiden in het aantal zones kunt u op een later moment ook een losse Wifi module aanschaffen en installeren. Hiermee maakt u het mogelijk de lampen ook via de App te bedienen.

+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur