U bent hier:

MILIGHT BUITENVERLICHTING

Mi light is één van de merken met kwalitatief goede slimme verlichting. Ook is er een uiteenlopend aanbod met slimme buitenlampen, zodat er voor ieder wat wils is!

  • Slimme buitenverlichting te bedienen via de app
  • Stevige armaturen met slimme led lamp/led spot inbegrepen
  • RGBWW (Multicolor + warm tot koud wit)
  • Keuze uit wandlampen, staande lampen en grondspots
  • (Spat)waterdichte bescherming

MILIGHT BUITENVERLICHTING

Milight slimme buitenverlichting

Milight is een handig domotica systeem, waarmee u al uw binnen- en buitenverlichting kunt bedienen. Lijkt het u niet erg handig als u uw volledige buitenverlichting kunt bedienen middels één simpele app? Geen gedoe meer met lichtknoppen of timers, maar gewoon één plaats om al uw slimme verlichting te regelen. In de app kunt u iedere lamp afzonderlijk dimmen en is het ook mogelijk om de gewenste kleur te kiezen uit de miljoenen mogelijkheden. Er gaat een hele wereld open met het slimme domotica systeem van Milight. De Milight 3.0 app is eenvoudig op iedere smartphone te installeren en communiceert via de Mi light wifi module met al uw Milight wifi lampen.

WifilampKoning biedt allerlei soorten buitenlampen van Mi light aan. Wilt u graag uw klassieke tuin een upgrade geven? Dan kunnen we u een van de twee klassieke wandlampen aanbevelen, waarbij u de keuze heeft uit twee verschillende slimme E27 lampen. Voor de moderne tuin hebben we een groot scala aan mogelijkheden. Van veel wandlampen zijn er namelijk rechte en ronde varianten en die hebben ook nog eens een up down variant. Up down verlichting is niet meer weg te denken in de wereld van verlichting. Deze lampen de unieke eigenschap dat ze naar boven én beneden kunnen schijnen, zodat ze een mooi lichteffect weergeven op uw gevel of schutting. De slimme wandlampen hebben ieder een sterke aluminium behuizing en glazen afdichting om de slimme lamp of spot te beschermen. Iedere slimme buitenlamp heeft minimaal een spatwaterdichte IP44 bescherming. De slimme grondspots hebben zelfs een volledig waterdichte IP67 bescherming. Het is geen probleem om hier overheen te rijden met een auto van 1.500 kilo.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur