U bent hier:

HUE LAMPEN EN SPOTS

Één van de bekendste domotica systemen in Nederland is Philips Hue. Binnen dit systeem van slimme verlichting heeft u de keuze uit een groot assortiment. Toch heeft Hue een groot nadeel: de relatief hoge prijs. WifilampKoning heeft een zeer goed en betaalbaar alternatief: Gledopto. Deze slimme led lampen en spots zijn Philips Hue compatible en hebben een vergelijkbare kwaliteit.

  • Zigbee slimme spots en lampen te bedienen met Philips Hue
  • Populairste fittingen (E27, E14, GU10, MR16)
  • Betaalbaar alternatief voor Philips hue verlichting
  • Vergelijkbaar met Philips Hue White and Color
  • Ook compatible met Amazon Alexa en Google Assistant

HUE LAMPEN EN SPOTS

Gledopto: goed alternatief voor Philips Hue

Slimme led verlichting wordt steeds meer trending in de wereld van verlichting. WifilampKoning heeft daarom Gledopto lampen in het assortiment. Deze lampen hebben een geïntegreerde  Zigbee controller. Door die controller kunnen de lampen met precies dezelfde Hue app bediend worden als Hue lampen en spots. Het grote voordeel is dus dat u veel voordeliger uit bent met Gledopto dan met Hue. Naast het domotica systeem van Philips is Gledopto tevens compatible met Amazon Alexa, Google Assistant.

Alle led lampen van Gledopto kunnen iedere kleur creëren. Dit is te vergelijken met de Philips Hue White and Color lampen. Ook zijn de 4 meest voorkomende fittingen te verkrijgen: E27, E14, GU10 en MR16. Kwalitatief zit er geen verschil tussen bijvoorbeeld de Gledopto GU10 spot en Philips Hue GU10 spot. U kunt alle dim- en kleurinstellingen terugvinden uw Philips Hue app. Het koppelen van de Gledopto Zigbee lampen werkt namelijk net zo eenvoudig als uw reeds gekoppelde Hue spotjes en lampen.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur