Nu besteld, morgen in huis!
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Customer rating 9.1
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Mi light Zigbee
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Innr

Innr lampen zijn een betrouwbaar Hue compatible alternatief, dat bovendien zeer betaalbaar is. Innr lighting is beschikbaar als verschillende soorten slimme verlichting, zoals smart lampen, spots, ledstrips en buitenverlichting.

 • Innr smart lighting
 • Hue compatible led strips,  lampen en spotjes
 • Voordelig en betrouwbaar Hue alternatief
 • Compatible met domotica systeem van Google Assistant en Amazon Alexa

Wat is Innr?

Innr merk

Innr is een merk van Nederlandse bodem, opgericht door ex-medewerkers van Philips. Het is dan ook niet gek dat één van de sterke punten is dat het merk veelal Hue compatible is. Los van deze compatibiliteit is Innr uitgegroeid tot een merk met een flink productaanbod, dat compleet op eigen benen staat. Zo is het ook mogelijk om met Innr een eigen slim netwerk op te zetten en te bedienen met de eigen app.

Vaak worden de slimme lampen, spots en led strips van Innr echter samen gebruikt met het Hue netwerk. Innr smart verlichting is namelijk een voordelig alternatief voor de Philips Hue verlichting, waarmee u geld kunt besparen wanneer u besluit uw huidige slimme Hue netwerk uit te breiden of lampen te vervangen.

De Innr verlichting is bovendien compatible met de Google Assistant en Amazon Alexa domoticasystemen. Zo is de Innr smart verlichting dus niet alleen per app te besturen, maar ook eventueel via voice control te bedienen.

Innr GU10 en MR16 spots

Tot ons assortiment aan Innr spots horen natuurlijk ook de spotjes voor de standaard GU10 en MR16 fittingen. Ook hebben we Innr inbouwspots beschikbaar, die strak in het bovenliggende plafond weggewerkt kunnen worden. Bedien en dim deze slimme ledspots bijvoorbeeld met de Hue app. Hiervoor heeft u nog wel een Philips Hue Bridge nodig.

Innr E27 en E14 lampen

Ook op het gebied van losse LED lampen heeft Innr een breed productaanbod. Uiteraard ontbreken de smart lampen voor de standaard grote E27 fitting en de E14 fitting niet in het assortiment. Ook hebben we filament led lampen van Innr beschikbaar, voor iedereen die de charme en look van een ouderwets filament wil combineren met de functionaliteit van een smart lamp van nu.

Innr led strips

Onze Innr ledstrips zijn vergelijkbaar met Hue White & Color en geven dus alle kleuren en tinten wit, van warm wit tot koud wit licht. Bedien deze slimme led strips, die in varianten voor zowel binnen- als buitengebruik komen, met de handige Hue app.

Innr outdoor buitenverlichting

Onze Innr outdoor buitenverlichting is een alternatief voor Philips White & Color en geeft dan ook alle kleuren en wittinten licht. De Innr tuinspots zijn krachtig genoeg om naast sfeerlicht ook een functioneel wit licht te geven, wanneer dat gewenst is.

Innr smart spots
+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur