Nu besteld, zondag in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Mi light Zigbee
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Mi Light

Voor iedereen met een Milight netwerk van slimme verlichting, is hier onze pagina met alle smart lampen, spotjes en ledstrips van het merk Mi light. Naast ledverlichting vindt u hier ook accessoires zoals verschillende soorten bedieningen om te gebruiken met uw Milight verlichting.

 • Milight smart verlichting
 • Mi light spots, lampen en ledstrips
 • Bedieningen en accessoires
 • Smart binnen- en buitenverlichting
 • Bedienbaar met app en/of afstandsbediening

Voordelen van Milight

Milight merk

Wanneer u ervoor kiest om uw slimme verlichting op te zetten met producten van Milight, kunt u gebruik maken van het brede productaanbod van dit merk. Zo heeft u keuze uit slimme binnen- en buitenverlichting om iedere ruimte in een pand of tuin te voorzien van smart lampen. Wanneer u voor Milight kiest, kunt u al deze slimme lampen met de Milight app bedienen en heeft u dus eigenlijk nooit meer producten van een ander merk nodig. Daarbij is Mi light een betrouwbaar en voordelig merk, dat tegenwoordig al heel wat huizen en tuinen voorziet van sfeervolle en functionele smart verlichting.

Milight GU10 en MR16 spotjes

Milight GU10 en MR16 spotjes Uiteraard ontbreken de slimme ledspots voor de meest populaire fittingen niet in het assortiment. Deze smart spots draait u in de standaard GU10 en MR16 fittingen. Daarna zijn de spotjes meteen klaar voor bediening met de afstandsbediening, dankzij de geïntegreerde Milight controller. Wilt u de spotjes ook bedienen en dimmen via de handige Milight app, dan heeft u ook een Milight wifi module nodig.

Milight E27 en E14 lampen

Ook wat losse Milight LED lampen betreft heeft Mi light een complete lijn aan producten beschikbaar, zowel voor de standaard “grote” E27 fitting en de kleinere E14 fitting. Nadat u deze lampen in de fittingen heeft gedraaid zijn deze direct te bedienen met de handige Milight bedieningen. Wilt u de lampen bedienen via de Milight app op uw mobiele telefoon, dan moeten de lampen gekoppeld worden aan een Milight wifi module.

Milight ledstrips

Deze Mi light strips komen in varianten voor alle lichtkleuren en wittinten, waaronder dus warm wit en koud wit licht. Bedien ze met de handige Mi light app of één van de verschillende soorten Milight bedieningen. Deze Milight ledstrips zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, van 1 tot 40 meter.   

Milight buitenverlichting

Milight buitenverlichting komt in alle soorten en maten, zodat u er eigenlijk wel zeker van kan zijn dat er ook voor uw tuin een geschikte Milight buitenlamp te vinden is. Of u nu een slimme wandlamp, tuinspot of staande lamp zoekt van Milight, we hebben ze allemaal voor u beschikbaar! Ook deze smart buitenlampen zijn te bedienen en te dimmen met de handige Milight app of met een Milight bediening. Maakt u gebruik van de app dan kunt u smart functies instellen, zoals bijvoorbeeld een gepersonaliseerd tijdschema. 

Milight bedieningen

Bedieningen van Mi light zijn speciaal geschikt voor Dual White, RGBW of RGBWW slimme verlichting. Afhankelijk van het model kunt u met de Milight bedieningen tot wel 8 verschillende zones instellen en bedienen. Naast afstandsbedieningen heeft u ook keuze uit slimme dimmers, en wandpanelen. Slimme bedieningen zijn vaak handig om te gebruiken naast een app, om bijvoorbeeld even snel het licht aan of uit te zetten of om licht te bedienen via een radiosignaal als er bijvoorbeeld een internetstoring is.

Milight spotjes
+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur