Nu besteld, zondag in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Mi light Zigbee
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Slimme verlichting met bediening

Met de juiste bediening kunt draadloze verlichting op afstand besturen, dimmen en aan of uit zetten. Hier vindt u complete sets van slimme lampen inclusief bediening, zoals een afstandsbediening, wandpaneel of dimmer. Of kies voor bediening via uw mobiele telefoon met een app.

 • Led lampen, spotjes, ledstrips en buitenverlichting met bediening
 • Complete sets met afstandsbedieningen, wandpanelen en dimmers
 • Complete sets met wifi bediening via app op telefoon
 • Sets met afstandsbediening voor iedere kleur en wit tint
 • 1, 4 en 8-zone bedieningen op RF (2,4 GHz)

Led lampen, spotjes en ledstrips met bediening

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten smart verlichting. Dan kunt u denken aan led lampen, led spots en ledstrips, maar ook aan slimme buitenverlichting. Deze slimme verlichting is te bedienen via een mobiele telefoon, maar ook via een afstandsbediening met bijvoorbeeld een RF-signaal.

Een afstandsbediening met RF-signaal is een handige aanvulling op de bediening van uw slimme verlichting, die vaak gebruikt wordt naast de app. Ze bieden niet altijd alle functionaliteiten van een app, maar zijn handig en snel in gebruik en hebben als voordeel dat ze ook werken wanneer een wifi wegvalt.

Bovendien is een afstandsbediening handig in het dagelijks gebruik, naast bijvoorbeeld een app. Zo kunt u een slimme lamp volledig instellen via de app en vervolgens gebruik maken van de afstandsbediening als een keer af wil wijken van de voorgeprogrammeerde instellingen, of de lampen gewoon even snel aan en uit wil zetten.

LedKoning is een echte “one stop shop” voor uiteenlopende soorten slimme verlichting met bediening. Kijk hier voor onze led lampen met afstandsbediening, de spotjes met afstandsbediening en de ledstrips met afstandsbediening. Of kies voor de wifi gestuurde optie wanneer u gebruik wilt maken van bediening via een app op uw mobiele telefoon.

Buitenverlichting met bediening

U hoeft bij het gebruik van smart verlichting zeker niet alleen aan een binnenruimte te denken, want ook buitenshuis zijn er allerlei mogelijkheden. Buitenverlichting met een afstandsbediening bespaart u een hoop tijd, zeker wanneer u een tuin met een groot aantal slimme buitenlampen heeft. De slimme verlichting buiten is vaak te koppelen aan de slimme verlichting in huis, zodat u van uw tuin nog meer een verlengstuk van uw woning kan maken. Wanneer u geen gebruik wilt maken van een afstandsbediening kunt u er ook voor kiezen om uw led buitenverlichting wifi gestuurd te bedienen met een app op uw mobiele telefoon.

Soorten bedieningen voor slimme verlichting

Bij een smart lamp met afstandsbediening denken mensen al snel aan een afstandsbediening zoals die van een televisie. Uiteraard hebben we ook deze handzame modellen in ons assortiment.

Maar het is ook mogelijk om slimme verlichting te bedienen met wandbediening. Deze wandpanelen hangen vast aan de muur als een stationair punt om licht mee te bedienen. Onze wandpanelen hebben net als de losse afstandsbedieningen uitgebreide functionaliteiten. Het is met dit type bediening ook vaak mogelijk om verschillende zones tegelijk in te stellen en te bedienen.

Een andere vorm van wandbediening is de wanddimmer. Met een dimmer kan een smart lamp of slimme led strip worden uit- en aangezet, en gedimd worden. Alles wat u nodig hebt dus om uw verlichting met een enkele witte kleur te bedienen.

Een andere vorm van bediening is de wifi gestuurde bediening. U stuurt de slimme verlichting dan aan met een app op uw mobiele telefoon.

+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur