Nu besteld, zondag in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.
Daarom
WifilampKoning
Kelvin tabel
Kevin tabel
Product vergelijk
Mi light Zigbee
Klantbeoordelingen
van
Feedback Company

Lampen via de App bedienen

Slimme verlichting in een flinke opmars aan het maken. Met slimme verlichting wordt bedoeld dat lampen kunnen worden bediend via de App.

Werking bediening via de App

Om lampen via een App te kunnen bedienen heeft u meer nodig dan alleen een App. Uw lampen dienen geschikt te zijn voor aansturing door een App. Voor eigenlijk alle situaties kunt u uw bestaande lichtbron vervangen door een Milight led lamp. Een kwestie van de oude lamp te vervangen door een nieuwe Wifi lamp. Verder heeft u een Wifi module nodig. Deze sluit u aan op het stopcontact en zorgt ervoor dat uw smartphone kan communiceren via de Wifi met uw lampen. De verbinding tussen de Wifi module en de lampen loopt vervolgens via een radio signaal.

App bediening mogelijkheden

Naast de standaard mogelijkheden die iedere afstandsbediening heeft, namelijk het uit en aan zetten van de led lamp, biedt het bedienen van lampen via de Milight App meer mogelijkheden. Zo kunt u alle lampen dimmen, maar ook in de gewenste kleur plaatsen. Dat kan dus per lamp! Dit kan erg leuke effecten opleveren. In dit geval is het wel nodig om iedere lamp in een aparte groep te plaatsen, hierover leest u hieronder meer.

Verlichting zones bedienen via App

Het is ook mogelijk om verschillende losse lampen te groeperen in zones. U bepaalt dan met één druk op de knop de kleur van alle verlichting die is aangemeld in een desbetreffende zone. Zo kunt u bijvoorbeeld de led strips achter de TV, de vloerlamp en de hanglamp dimmen en bijvoorbeeld op een warme kleur instellen voor een rustige uitstraling. Of, u kiest van het andere uiterste en zet alle lampen op vol vermogen in de meest heldere kleur en u gaat uw huis stofzuigen. Meer inspiratie over verlichting zones, leest u verder in de blog "Wat zijn verlichting zones?".

Welke Apps zijn er om lampen te bedienen?

Wij van WifilampKoning adviseren het gebruik van de Milight App, maar er zijn natuurlijk nog een aantal andere Apps te gebruiken:

 • Easybulb: De Easybulb App ziet er stijlvol uit en biedt vele leuke opties zoals een timer functie en een muziek functie. Het kan nodig zijn om de verlichting opnieuw te configureren als u deze App gebruikt. We hebben gehoord dat dit soms lastig gaat. Maar als hij eenmaal werkt krijgt u er wel veel voor terug!
 • Wifi RGB LED: Deze App kenmerkt zich door de aanwezigheid van een widget die u op uw startscherm kunt plaatsen. Tevens is er de mogelijkheid om zelf een lichtprogramma in te stellen.
 • JG e-Bulb Music: Deze App richt zich enkel op de muziekfunctie, maar doet dit wel met uitgebreide instelmogelijkheden. U plaats de telefoon in de buurt van de speaker en de verlichting reageert in de maat van de muziek.
 • Home Remote: Een zeer uitgebreide App om uw Wifi led verlichting mee te bedienen. Er zijn erg veel instellingen mogelijk. De App is dan ook niet alleen geschikt voor verlichting maar ook voor andere domotica.

Milight App

WifilampKoning verkoopt vooral Milight led lampen vandaar dat wij ook de Milight App adviseren en ondersteunen. Deze App is gratis te downloaden voor Android en IOS toestellen. De App kunt u installeren op uw smartphone en/of tablet. Een uitgebreide handleiding over deze App vindt u uiteraard op onze website.

Bekijk onze kant & klare sets:

Of breid uw bestaande set uit met losse Milight led lampen

+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur